Sobre nosaltres

La nostra missió

Terra Eqüestre és un centre hípic situat en un entorn privilegiat que ofereix instal·lacions i tracte professional per al manteniment i el benestar dels cavalls i promou l’esport de l’equitació.

La nostra visió

Volem ser una escola d’equitació de referència tant a nivell esportiu com a nivell de lleure,
i reconeguda com a centre de qualitat per part dels clients, dels alumnes, dels veterinaris i de tots els grups relacionats amb l’activitat del centre.

Els nostres valors

Els valors o principis que configuren i que guien la nostra feina són: passió, respecte pel medi ambient, proximitat, integració, compromís ètic
i confiança.

La nostra història 

La filosofia de Terra Eqüestre es resumeix amb dos principis bàsics d’equitació ètica: per una banda, el cavall no és només un animal que al llarg de la història de la civilització ens ha servit per satisfer les nostres necessitats i amb el qual avui en dia realitzem activitats d’oci o activitats esportives.

És molt més que això, és un animal amb actitud, que pensa, que es comunica i manifesta els seus sentiments, igual que nosaltres, les persones.

Treballem sent conscients de la responsabilitat que tenim els humans de tractar-los com a tals per mantenir i potenciar el seu benestar. Per altra banda, entenem l’equitació, no com un esport qualsevol, sinó com un estil de vida, un esport d’equip, de coneixença i d’aprenentatge constant per aconseguir la millor comunicació entre la persona i el cavall.

  • Passió 92%
  • Experiència 90%
  • Professionalitat 98%
  • Proximitat 98%