Classes

Classes de doma clàssica i salt per a nens i nenes (a partir de 5 anys)
Classes pràctiques de tots els nivells, tant d’iniciació com de perfeccionament.  Els grups són d’edats i nivells similars, i el programa d’aprenentatge està dissenyat seguint l’ordre dels continguts dels Galops establerts per la Federació Catalana d’Hípica.

Classes per a adults
L’equitació és un esport en què poden participar persones de tots les edats. Amb una instrucció i una ajuda adequades, els adults poden aprendre a muntar a cavall sense cap problema.

Classes particulars
Classes individuals.

Casals

 

 

Casal de caps de setmana
Dissabtes i diumenges, els nens i nenes, a més a més de muntar a cavall, aprenen cura i maneig, és a dir, tot el que comporta satisfer les necessitats bàsiques del dia a dia del cavall.

Casal d’estiu, casal de Setmana Santa, i casal de Nadal
Activitats setmanals que inclouen classes pràctiques d’equitació, de cura i maneig, classes teòriques, jocs i tallers. Les activitats van enfocades generalment cap al món del cavall, perquè els nens i nenes puguin conèixer, entendre i compartir tot el que els nostres cavalls i ponis ens poden ensenyar, aprofitant al màxim les oportunitats que ens ofereix el nostre entorn natural.

 

Festes d'aniversari

Oferim les instal·lacions així com una sèrie d’activitats per fer una festa d’aniversari a la carta: raspallar ponis, circuits per muntar ponis, gimcanes temàtiques, jocs varis i taller de pintar cares. Després de l’activitat, també oferim càtering per berenar. A part d’això, hi ha l’opció d’encarregar pastís i de contractar altres activitats com ara inflables, toro mecànic, pallassos, entre d’altres. Sens dubte, una manera de celebrar els aniversaris diferent i inoblidable!

Entrenaments i doma

El treball i l’entrenament regular del cavall és important tant per al seu progrés com per la necessitat que té de moure’s i gastar energia. El dissenyem i el programem segons les preferències i la conveniència del client. Hi ha opció de muntes, treball peu a terra o bé treball a la corda. També oferim el servei d’esbravament i doma de poltres en la seva primera etapa.

Serveis de pupil·latge

Mosso de quadra
Prepara els cavalls, els dutxa, els fa les cures bàsiques.

Pupil·latge en box
Inclou el servei de manteniment i neteja diària del box, menjar i aigua i ús de les instal·lacions.

Pupil·latge en pàdoc
Inclou el servei de manteniment i neteja del pàdoc, menjar i aigua i ús de les instal·lacions

Servei de pàdoc de dia
Els cavalls que dormen al box tenen l’opció d’anar al pàdoc durant el dia. Hi ha l’opció de mig dia o de dia sencer, des d’un fins a set dies per setmana.

Equinoteràpia i Coaching

A càrrec de Terra Kuti. Professionals de la teràpia amb cavalls treballen per millorar l’estat emocional, físic, mental, de relació i de contacte amb un/a mateix/a i amb l’entorn. Dirigit tant a nens com a adults, l’equinoteràpia té beneficis evidents, gràcies als moviments tridimensionals del cavall, els quals estimulen la musculatura i les articulacions. D’aquesta manera s’equilibra el cos i es tonifica la musculatura de manera natural.

Carruatges per a esdeveniments

Oferim el transport més elegant i original per als dies més especials.

Presentació morfològica de cavalls

Entrenament i presentació per a concursos morfològics a mà d’Oriol Matas, que ha presentat cavalls i eugues a nivell internacional.

 

Transport de cavalls

Lloguer de remolc amb conductor per anar allà on vulguis